ISO 27001 scope uitbreiding voor PCS

Na de succesvolle ISO 9001:2015 audit is PCS nu voor alle PCS vestigingen (Almere, Nijmegen en Zwolle) ook ISO 27001:2013 gecertificeerd. 

Volgens Mohlad Hassan, CEO van PCS, wordt de hoge kwaliteit van de dienstverlening wederom bevestigd door de ISO certificeringen en scope uitbreidingen die PCS recentelijk heeft gekregen. "De snelheid waarmee PCS haar certificeringen heeft kunnen uitbreiden is mogelijk gemaakt doordat iedereen binnen PCS hier keihard aan heeft meegewerkt, hier zijn we natuurlijk enorm trots op!"

Volgens Marc Schipper, ISO & Compliance Officer van PCS, krijgt de organisatie ook waardering vanuit haar klanten voor het gekozen kwaliteitbeleid: "het aantal opdrachten blijft uitbreiden en het vertrouwen in de dienstverlening is groot. Dit is een extra motiviatie voor onze orgaisatie om het ingeslagen pad te blijven volgen."

Over PCS
PCS is specialist in excellente klantcontact- en backoffice-oplossingen voor bedrijven en overheden. Wij helpen organisaties met het optimaliseren van online en offline klantcontactprocessen tegen lagere kosten en een hogere klanttevredenheid. Onze organisatie levert premium inbound, outbound en online klantcontactdiensten in meer dan 10 Europese talen vanuit 13 contactcenter locaties verdeeld over Nederland, België, Bulgarije, Luxemburg en Marokko. PCS is ISO9001, ISO27001 en PCIDSS gecertificeerd en voldoet aan de hoogste eisen van kwaliteitsmanagement- en informatiebeveiliging.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:

Proactive Contact Support
Jeanine Ottenhof

Medewerker Marketing
T   088-9960200
E   marketing@p-c-s.nl
W  www.p-c-s.nl

Terug naar overzicht