Backoffice medewerker KPN

Wat ga jij doen als Backoffice medewerker KPN?

Houd jij wel van een beetje hectiek en afwisseling in je werk en weet jij op een accurate manier om te gaan met complexe vraagstukken? Ga voor een salaris van € 11,05 (incl.) bruto per uur aan de slag als Backoffice medewerker KPN bij PCS in Almere. Je kan hier fulltime werken v.a. 32 uur per week.

Jouw collega’s hebben er voor gezorgd dat de klant extra diensten afneemt bij KPN. Aan jou als Backoffice medewerker de taak om de gemaakte orders na te kijken en ervoor te zorgen dat deze op tijd bij de klant worden geleverd. Jij houdt het gehele leveringsproces in de gaten en bent daarnaast voor deze klanten het eerste aanspreekpunt als zij problemen of klachten over de levering ervaren.

Voor welk bedrijf werk je?

PCS is een facilitair callcenter die voor haar klanten verschillende klantcontact en backofficeprocessen overneemt. Zij zorgen ervoor dat haar klanten onafhankelijk van tijd en plaats, wereldwijd en zonder ICT-zorgen kunnen werken. Er worden jou bij PCS genoeg mogelijkheden geboden voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast staan ze bij PCS altijd open voor jouw inbreng en initiatieven.

Wat bieden wij?

Wat word jou als Backoffice medewerker bij KPN aangeboden:

Een salaris van € 11,05 bruto per uur, dit is inclusief reserveringen;
Vanaf 10KM heb jij recht op reiskostenvergoeding;
Er word jou de ruimte geboden voor persoonlijke ontwikkeling;
Jij hebt gezellige collega's en een prettige werksfeer.

Wat vragen wij?

Wat verwachten wij van jou als Backoffice medewerker bij KPN:

Jij hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
Ervaring in een soort gelijke functie is een pré;
Jij bent minimaal 32-40 uur beschikbaar per week;
Jij kan verkregen informatie snel verwerken;
Jij bent empathisch en servicegericht.

Sollicitatieprocedure en meer info

Wil je direct solliciteren? Klik dan HIER voor het online aanmeldformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Hoe eerder je reageert, hoe eerder je begint. De openingstijden zijn maandag t/m woensdag van 08.00 tot 18.00 uur, donderdag en vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Je werktijden zijn flexibel in te delen. Een referentiecheck is een verplicht onderdeel van de sollicitatieprocedure.