Commercieel Medewerker Persgroep

Werken voor een van de grootste media bedrijven in Nederland?

Even voorstellen, PCS is een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat zich richt op het ondersteunen van klantcontact, verkoop- en backoffice processen van bedrijven. Onze organisatie is gespecialiseerd in het efficiënt en effectief afhandelen van omni-channel Customer Contact & Sales activiteiten. Via onze flexibele en professionele outsourcing oplossingen zijn onze opdrachtgevers ervan verzekerd dat hun klanten en prospects snel, vakkundig en klantvriendelijk (telefonisch) te woord worden gestaan of een reactie krijgen op hun e-mail, chat, tweet (Social Media) of brief door ervaren medewerkers.

COMMERCIEEL MEDEWERKER PERSGROEP
In de functie van telefonische verkoper benader je namens de opdrachtgever potentiële/bestaande klanten om deze vervolgens te enthousiasmeren voor de diensten van de opdrachtgever. Het uiteindelijke doel van het gesprek is een goede klantrelatie te creëren en de order binnen te slepen.

WAT VRAGEN WIJ?
+ Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
+ Communicatief vaardig en commercieel inzicht
+ Minimaal 16 uur per week beschikbaar (ma t/m za)
+ Flexibel inzetbaar in de middagen en de avonduren
+ Goede computervaardigheden
+ Minimaal 16 jaar
+ Sales-ervaring is een pre
+ Professionele houding

WAT BIEDT PCS JOU:
+ Prettige werksfeer met leuke collega’s
+ Dynamische omgeving waar geen een dag hetzelfde is
+ Persoonlijke ontwikkeling, en mogelijkheid tot doorgroeien
+ Marktconform salaris & interessante bonusregeling
+ Reiskostenvergoeding wanneer je woonachtig bent buiten Almere
+ Coaching en begeleiding op de werkvloer

NEEM CONTACT OP
Wij zijn op zoek naar commerciële salestoppers die stevig in hun schoenen staan. Ga jij uitdagingen niet uit de weg en krijg jij een kick van het behalen van targets? Ben jij ervan overtuigd dat jouw enthousiaste en commerciële instelling de klant overtuigt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meld je direct aan bij www.werkenbijpcs.nl  of stuur je CV naar recruitment@p-c-s.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


LOCATIE
Almere

Sollicitatieprocedure en meer info

Wil je direct solliciteren? Klik dan HIER voor het online aanmeldformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Hoe eerder je reageert, hoe eerder je begint. De openingstijden zijn maandag t/m woensdag van 08.00 tot 18.00 uur, donderdag en vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Je werktijden zijn flexibel in te delen. Een referentiecheck is een verplicht onderdeel van de sollicitatieprocedure.