Fulfillment

Steeds meer organisaties streven naar integratie van de frontoffice- en backoffice-activiteiten om de bedrijfseffciency te bevorderen. Effectieve fulfillmentoplossingen zijn hierbij doorslaggevend voor succes.

Fulfillment is het afhandelingsproces  van de opdrachten/activiteiten die voortkomen uit klantcontact. Bij veel klantcontact in de frontoffice is er sprake van een opvolgend administratief proces. Denk aan het verzenden van een brief, e-mail of product, het afhandelen van een klacht of het verrichten van een financiële transactie. Uiteraard kunnen deze processen ook vóór het klantcontact plaatsvinden, denk hierbij aan het opmaken en verzenden van direct mailings.

Een efficient fulfillmentproces is sterk afhankelijk van goed ingerichte processen en effectieve (ICT)systemen. Een goede uitvoering hiervan betekent in veel gevallen verregaande automatisering. PCS helpt bedrijven met het opzetten en onderhouden van efficiënte fulfillmentoplossingen.

Samen met onze opdrachtgevers ontwerpen wij de procesinrichting en bouwen wij vervolgens de benodigde systemen. Dit loopt uiteen van het opzetten van brief- en e-mailcampagnes tot het bouwen van online systemen die data- en informatieprocessen automatiseren. 

Wilt u meer weten over de fulfillment oplossingen van PCS?  Neem dan gerust contact op met onze afdeling Verkoop & Advies. Wij helpen u graag.

Neem contact op